diumenge, 6 de maig del 2012

senderisme per la zona d'agulles

camí de Coll de Porc
bonica matinal per la zona nord-oest del Massís de Montserrat. Deixem el cotxe a l'aparcament de Can Maçana i pujem caminant per l'ampla pista fins el collet de Guirló (GR 172). Uns metres més enllà abandonem el camí principal i prenem, a la dreta, un petit sender que ens situarà sota el coll de la Portella (PR C-78). Cal posar mans per accedir al coll i resulta un dels punts més entretinguts de tot el recorregut. N'Iris el supera amb l'ajuda d'alguna ma sota el cul !!

accés al Coll de la Portella
Ens situem al cor de la zona d'Agulles i quinze minuts més de marxa ens situen al refugi Vicenç Barbé, on esmorzem.
Agulles
Continuem pel mateix sender PR C-78, per anar a buscar el pas del príncep. Ens entretenim fent alguna grimpadeta i una petita visita a la font de l'esllavissada, abans d'arribar al Coll de Porc.

Font de l'Esllavissada
Superat aquest pas, iniciem un ràpid descens per a recuperar el GR 172. Ara en sentit contrari, passem sota la cadireta i les seves espectaculars parets. Uns metres més enllà podem fotografiar l'espectacular formació de la foradada.

La foradada i la Cadireta
Tornem a passar pel collet de Guirló i baixem fins l'aparcament, on recuperem forces i tornem cap a casa.
Es tracta d'un circuit circular que es pot fer en unes 3-4 hores. En aquesta ocasió ens ha acompanyat el Jose, que ha estrenat la seva flamant màquina de fotografiar. Bones fotos Josh !! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

podeu escriure aquí els vostres comentaris.