dissabte, 21 de maig del 2011

dia 8: això s'acaba !

el plantejament pel darrer dia és: apurem i el dediquem a una última ascensió (Tromstaldinden) o aprofitem per fer una mica el turista per la ciutat? la majoria optem per la segona. Bé, de fet, només en pito decideix prendre un taxi i dirigir-se a l'entrada de la vall que facilita l'accés al cim.


Tromso és una petita ciutat portuària (de fet és una illa), enriquida pel turisme i, especialment, per la seva condició de ciutat universitària. La nostra estada, però, resulta un xic avorrida. S'hi veu molt poca gent i a més, entre la neu i la brutícia, fa la sensació de ciutat poc acollidora.



Passejem, comprem quatre records i acabem de llimar els darrers detalls per a la tornada: embalatge d'esquís, botes i equipatge. Gaudim d'un sopar de germanor (buffet lliure de pizza) i passem la darrera nit a un hotel de 4 estrelles !! llàstima haver hagut de compartir l'habitació amb en pito, ja m'agradaria haver-ho pogut fer amb alguna de les noruegues locals...

A les 6h del matí següent prenem el vol de tornada a riga-barcelona.


I aquí s'acaba aquesta magnífica setmana d'esquí de muntanya i veler pels fiords noruecs. Personalment, ha estat una experiència que, sense cap mena de dubte, tornaria a repetir. Bé, només hi posaria una sola condició: poder-hi tornar amb la companyia d'aquest excel·lent grup de persones que hem sabut gaudir d'unes jornades extraordinàries. Moltes gràcies fede, pep, eduard, pito, pep bassiana, quim i manel. Una abraçada per a tots vosaltres. Sou uns "fenómenus"!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

podeu escriure aquí els vostres comentaris.