divendres, 20 de maig del 2011

dia 7: dia D, el desembarcament.

ens aixequem al petit port de Hasnes. El veler ens endinsa pel canal de Langsundet, seguint la costa de l'illa de Ringvassoya. En aquesta ocasió, ancorem a uns 25m de la costa i amb la "dingui", o sigui, la zòdiac, n'Arne ens fa arribar en grups de 2 ó 3 persones, fins a la platja rocosa. La neu ja hi és present !!

Ens acomiadem del nostre "skipper" que conduïrà el veler de retorn a Tromso i a nosaltres ens passaran a recollir, més tard, amb la furgoneta.



El dia és força nuvulós i a estones plou suaument. Envoltem un petit estany i ens dirigim a buscar l'aresta del Nordfjellet (1000m). Tot pujant podem gaudir d'una perdiu blanca, au que sembla no tenir els mateixos problemes que les seves cosines del Pirineus, ja que no és la primera que podem observar.






La boira ens fa plantejar la viabilitat d'assolir el nostre objectiu. Una petita finestra de claror ens anima i podem fer cim després de superar un senzill flanqueig.






Lamentablement, però, la boira torna a ésser protagonista i no podem gaudir de l'excel·lent neu, car, baixem a cegues (buf!!, sort del GPS). A cotes baixes torna a sortir el sol i podem finalitzar el descens fins a la mateixa carretera on ens recull n'Ivar, el patró. Retornem a Tromso i retrobem el nostre estimat veler, on hi passarem una darrera nit.






Què farem el darrer dia per terres noruegues?.....

1 comentari:

  1. Ei nanos, quina sortida més collonuda !!!
    JA veig que li vas treure molt de suc de la nova Lumix ... Quina enveja, sana però!!!

    ResponElimina

podeu escriure aquí els vostres comentaris.