dilluns, 23 de maig del 2016

Esclat de primavera al Pallars Jussà

Bany al Forat d'Abella
Cap de setmana familiar que passarem amb els companys osonencs i garriguenc-barcelonins. O sigui el "foll", l'Alfred, llurs parelles i tooooota la infanteria. El lloc seleccionat ha estat la zona sud del Pallars Jussà, a un recòndit indret darrera el Montsec de Rubies: Sant Martí de Barcedana. 

Capvespre sobre St Martí de Barcedana
N'Iris i un servidor ens incorporem dissabte a primera hora i podem gaudir d'una passejada entre els estanys de Basturds i el bonic poble d'Abella de la Conca, on podem relaxar-nos amb un bany sota el Forat d'Abella.

La infanteria a pas lleuger
Sant Romà de la Conca
El recorregut no ofereix cap atractiu especial, però podem "caçar" alguna fotografia interessant i, sobretot, unes imatges molt boniques d'aquest indret del Prepirineu.

Panoràmica sobre Abella de la Conca
Ermita d'Abella de la Conca
L'endemà, seguint les recomanacions del "foll", ens endinsem dins la Vall del Bosc. Pujem per una pista força feixuga fins a trobar un corriol que, molt gradualment ens condueix, en descens, fins a nivell del rierol, enclavat al fons de la vall. Bany general i empastifada de fang, dinar i un accident sobre la llera del riu que fan perdre alguns incisius.


Interessant cap de setmana en el que hem combinat petites rutes de senderisme i bany en aigua dolça.

1 comentari:

  1. David bona excursió i com sempre relat molt planer. Tens més fotos de sant Joan de l'Erm?

    ResponElimina

podeu escriure aquí els vostres comentaris.