dissabte, 19 d’abril del 2014

Chamonix-Zermatt: l'Alta Ruta

Magnífic grup de la Chamonix-Zermatt
Les properes entrades les empraré per descriure una de les experiències més brutals que he pogut experimentar en aquesta vida: l'Alta Ruta d'esquí de muntanya, entre Chamonix i Zermatt.
A finals de l'any passat, uns companys del CEB varen proposar la idea de poder realizar aquest extraordinari recorregut. Finalment, després de superar algunes incidències, acabem reunint un grup de 10 excel·lents companys/es que decidim portar endavant la iniciativa. I amb l'objectiu de millorar la nostra condició física i tècnica per a poder afrontar aquest repte, durant tota aquesta temporada hem anat planificant una sèrie de sortides d'esquí de muntanya pel Pirineu (algunes les heu pogut consultar en aquest mateix blog).
Sortim de Badalona el dia 12 d'abril, a quarts de vuit del matí. Requerim un desplaçamanet de més de 8 hores fins a Chamonix, on arribem cap a les 6 de la tarda i ens dirigim a un alberg situat a la veïna localitat d'Argentière.
 
Alberg Le Moulin
Les etapes que hem realitzat i que aniré actualitzant han estat:
1. Argentière - Cabane du Trient.
2. Cabane du Trient - Cabane du Montfort.
3. Cabane du Montfort - Cabane des Dix.
4. Cabane des Dix - Rifugio Nacamuli.
5. Rifugio Nacamuli-Zermatt.
 
joc de llums sobre la Glacera de Saleina
Us avanço que hem gaudit d'una excel·lent meteorología i que m'he envoltat d'uns companys i companyes d'una immillorable qualitat humana. A tots i totes us faig arribar un petó ben fort.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

podeu escriure aquí els vostres comentaris.