dilluns, 25 d’abril del 2011

dia 1: arribada a tromso

Les següents entrades pretenen narrar les experiències d'un grup de companys que, fa més de 6 mesos, vàrem decidir liar-nos la manta al cap i passar les nostres vacances de setmana santa practicant una de les nostres passions: l'esquí de muntanya. Però a on: als Pirineus? no, més lluny. Als Alps? no, encara més lluny...de fet, sí, als Alps, però no els clàssics, sinó als de Lyngen, per sobre el cercle Polar Àrtic.
Els Alps de Lyngen és una agrupació de muntanyes, de no massa alçada, que es troben en una península envoltada de fiords, a prop de la ciutat de Tromso, a la part més septentrional de Noruega.

El primer dia, obviament, el destinem a realitzar el viatge. Avió desde Barcelona fins a Riga i, posteriorment, enllaç fins a Tromso. Unes 6 hores de viatge i arribem nevant.



Al'aeroport ja ens esperen l'Ivar, el responsable de l'organització i l'Arne, que serà el nostre "skipper", o sigui, el patró del veler que ens permetrà un accés més ràpid i còmode a l'interior dels fiords. I és que el segon atractiu de les vacances, més enllà de l'activitat de muntanya, és el fet de compartir les nostres vivències a l'interior d'una petita embarcació.



Després d'organitzar-nos i distribuir les cabines per a dormir, se'ns comenten quatre normes bàsiques de seguretat i convivència. Posteriorment, anàlisi de la previsió meteorològica. Es preveuen males condicions per a l'endemà al matí. Per tant, no iniciarem la navegació amb veler i, segurament, haurem de plantejar algun cim proper al petit embarcador on ens trobem.


Continuarà......

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

podeu escriure aquí els vostres comentaris.